نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری: در سال کنکور داوطلبان معمولا استرس و اضطراب بسیاری دارند. از طرفی تنش ها و فشارهایی که از سمت والدین به آن ها وارد میشود منجر به سردرگمی آن ها خواهد شد. در نتیجه در این سال هیجانات و وسواس های زیادی به خرج میدهند و همواره با سوال های متعددی در رابطه با کنکور سراسری مواجه میشوند. از این رو وجود شخصی که اطلاعات و دانش کافی در این زمینه را دارد، در این سال ضرورت دارد. در نتیجه توصیه ما به داوطلبان کمک گرفتن از یک مشاور کنکور می باشد. به جرات میتوان بیان کرد که مشاور کنکور نقش مهمی در قبولی کنکور سراسری برعهده دارد. در این مقاله قصد داریم شما را با مشاور و نقش آن در موفقیت آشنا کنیم.
نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری
آیا بدون کمک گرفتن از مشاور کنکور نمیتوان موفق شد؟
سوالی که در ذهن داوطلبان کنکوری ایجاد می شود، این است که آیا برای موفقیت در کنکور مراجعه به مشاوره ضرورت دارد؟ و آیا بدون کمک گرفتن از یک مشاور نمیتوان موفق شد؟ در پاسخ باید گفت که به طور کل موفقیت در کنکور به تلاش و پشتکار هر شخص بستگی دارد. و کمک گرفتن از مشاور به داوطلبان کمک میکند. در صورتی که دانش آموز تلاش و کوششی نکند، حتی با کمک گرفتن از خدمات بهترین مشاوران تحصیلی نیز موفقیت امکان پذیر نخواهد بود.
بنابراین مراجعه به مشاور درسی و کمک گرفتن از خدمات او در این سال، یکی از راهکارهای دستیابی به موفقیت می باشد. مشاور درسی با تجربه و دانشی که در زمینه های مرتبط با کنکور و سال های تحصیلی دارد. میتواند به تمام سوالات ذهنی شما در این رابطه پاسخ دهد. علاوه بر این، صحبت کردن با این فرد، استرس و اضطراب شما را کاهش میدهد، در حفظ آرامش موثر است و ….
نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری!
ممکن است بسیاری از داوطلبان برای انتخاب و مراجعه به مشاور کنکور تردید داشته باشند. از این رو بهتر است ابتدا مزیت ها و نقش یک مشاور در موفقیت را بشناسید و سپس اقدام به تصمیم گیری کنید. از جمله زمینه هایی ک در سال کنکور میتوانید از یک مشاور کمک بگیرید موارد زیر می باشد:
برنامه ریزی
برنامه ریزی درسی نیازمند رعایت اصول و استانداردهایی می باشد. بنابراین تنظیم برنامه ای که شامل تمامی مباحث، دروس، مرور، تست زنی و … باشد، برای دانش آموزان دشوار و زمانبر است. در این زمان مراجعه و کمک گرفتن از یک مشاور میتواند به شما کمک کند. به طوری که دیگر نگرانی از بابات کمبود وقت و از قلم افتادن مباحث نخواهید داشت. یک مشاور کنکور برنامه ریزی صحیح و مناسبی که شامل زمان تست زنی، مرور، استراحت، مطالعه و … است را تنظیم کرده و در اختیارتان قرار میدهد.
کاهش استرس و اضطراب داوطلب
مهم ترین و اصلی ترین نقشی که مشاور کنکور بر عهده دارد، آرامش بخشیدن به داوطلبان و کاهش استرس و اضطراب او می باشد. به طور کل اینکه داوطلب بداند هر زمان که با مشکل یا سوالی مواجه شود، شخصی است که بتواند با او صحبت کند، به کاهش استرس او کمک خواهد کرد. از طرفی عامل دیگری که منجر به استرس و نگرانی داوطلب می شود، عقب ماندن از برنامه درسی و نخواندن تمامی مباحث می باشد. اما یک مشاور با زمانبندی صحیح یک برنامه اصولی برای شما تنظیم میکند. و میتوانید بدون نگرانی به درس خواندن بپردازید.
آگاهی داشتن از پیش نیازهای هر درس(نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری)
برای مطالعه در سال کنکور یکی از موارد بسیار مهم آگاهی از پیش نیاز های هر درس می باشد. عدم شناخت این مورد منجر میشود تا زمان و تلاش خود را هدر دهید . نتیجه مناسبی از مطالعات خود دریافت نکنید. به طور قطع بیشتر داوطلبان از این مسئله آگاهی ندارند. از این رو میتوانند از کمک های مشاور کنکور بهره مند شوند. به طور کل یک مشاور با دانش و آگاهی خود از تمام موارد زیر اطلاع کافی دارد:
شیوه طراحی سوالات کنکور
ترکیب فصل های مختلف با یکدیگر
قبل از مطالعه هر درس باید چه مطالبی را خوانده باشید.
فصل هایی که به هم مرتبط هستند و باید پشت سر هم خوانده شوند.
نظارت و کنترل بر عملکرد داوطلب
یک مشاور کنکور برنامه ریزی های کوتاه مدتی را در اختیار داوطلب قرار میدهد. این کار منجر میشود تا مشاور ارتباط بیشتری با دانش آموز داشته باشد و در نتیجه بر نحوه عملکرد او نظارت کند. نظارت مشاور بر عملکر داوطلب منجر میشود تا دانش آموز نتواند از انجام وظایف و رعایت برنامه های خود کوتاهی کند. البته این نکته را فراموش نکنید که مشاور کنکور باید با توجه به شرایط دانش آموز به او برنامه مناسب را بدهد.
حفظ روحیه و انگیزه داوطلب
در سال کنکور ممکن است داوطلبان در دفعات زیادی احساس نا امیدی و خستگی کنند. در نتیجه دست از تلاش بردارند. حتی با نگاه کردن به صحبت هایی رتبه های برتر سال های گذشته متوجه میشوید، که این افراد نیز دچار سردرگمی و بی انگیزگی شده اند.
در نتیجه میتوان گفت که این احساس در سال کنکور برای داوطلبان طبیعی است. اما نباید ادامه دار شود. یک مشاور درسی دراین مواقع با ارائه راهکارهای مناسب کمک میکند تا دانش آموز تلاش و انگیزه خود را به کار بگیرد. با روحیه ای قوی تلاش خود را برای موفقیت افزایش دهد. از جمله راهکارهایی که یک مشاور درسی در این مواقع به کار میگیرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مشاور کنکو در این مواقع تجربیات خود را بیان میکند.
مشاور کنکور با صحبت و حرف زدن سعی میکند ریشه نا امیدی را پیدا کرده و نسبت به رفع آن اقدام کند.
یک مشاور درسی به بیان تجربیات سایر دانش آموزان که در شرایط مشابهی قرار داشتند میپردازد.
نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری
وظایف یک مشاور درسی
(نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری)
ارائه راهنمایی لازم برای افزایش تمرکز و بازدهی افراد در هنگام مطالعه
کمک به برطرف کردن مشکل عاطفی یا روحی به وجود آمده. در داوطلب
پیشنهاد و ارائه راه حل های کاربردی برای جلوگیری از افت تحصیلی
ایجاد انگیزه و اعتماد به نفس
ایجاد زمانی برای انجام برخی از فعالیت های جانبی برای افزایش روحیه دانش آموزان
راهنمایی والدین و صحبت با آن ها
کمک به داوطلبان جهت شناخت استعداد، مهارت و انتخاب رشته مناسب
آموزش مهارت کاهش استرس و کنترل آن
کمک به دانش آموزان برای ترک برخی از عادات های غلط
ارائه راهنمایی به دانش آموزان برای داشتن تغذیه و خواب مناسب
آموزش تست زنی و مدیریت زمان در کنکور
کمک به افراد جهت ریختن.برنامه درسی و زمانبندی متناسب
نقش مشاور در قبولی کنکور سراسری: بررسی کردن وضعیت درسی هر دانش آموز
شناخت توانایی ها، نقاط ضعف و قوت هر شخص
معرفی منابع برای تست زنی با توجه به سطح هر دانش آموز
آموزش نحوه مطالعه، یادداشت برداری، خلاصه نویسی و پاسخ به سوالات تشریحی و تستی
ارائه راه حل هایی برای افزایش موفقیت در امتحانات کنکور مانند شرکت در پانسیون مطالعاتی