ورود/ ثبت نام

مدیریت زمان

مدیریت زمان

مدیریت زمان چیست؟ در رابطه با مدیریت زمان اغلب سوالات زیادی می شود. با مدیریت زمان موثر، می توانید زمان خود را کنترل کنید. مدیریت زمان، به بهترین استفاده از زمان اشاره دارد زیرا زمان همیشه محدود است. چگونه می توانید مدیریت زمان را به طور موثرتری کنترل کنید؟

اگر بخواهیم مدیریت زمان را بررسی کنیم می توان موارد زیر را لیست کنیم:

مدیریت زمان تست زنی

در خصوص مدیریت زمان تست زنی باید یک گام به عقب بازگردید، به این معنی در بخشی که برنامه مطالعاتی گرفته اید، مسلما تایمی برای شروع و اتمام مطالعه مشخص شده است. یعنی اگر دانش آموز مقید پارت های مطالعه شود، از همین جا مدیرت زمان آغاز می شود.

مدیریت زمان تست زنی از مدیریت زمان مطالعه نشئت می گیرید و منشا این موضوع از این جاست. باید یاد بگیرید در زمانی که مشاوره تعیین کرده است، درس را شروع کنید و تا زمانی که مشخص شده است، درس را از همان جا به اتمام برسانید، این توانایی یک هنر برای دانش آموز است.

زنگ های تفریح

اغلب والدین نگران این موضوع هستند که زمانی که دانش آموز به زنگ تفریح می رود نمیتواند مدیریت کند و به سمت درس مجدد بازگردد. دومین نکته ای که در مدیریت زمان باید به آن گوش زد کرد، همین زنگ های تفریح است. به سمت زنگ های تفریح مدیرانه بروید و مدبرانه بازگردید تا پارت جدید درس را با قوت شروع کنید.

مدیریت زمان

مدیریت زمان تست زنی در زمان مطالعه

وقتی که تصمیم گرفته اید تست زدنی در کنکور به درستی اجرا شود، باید این تمرین در منزل نیز انجام شود، به این معنی که باید زمان شما به صرفه و بهینه استفاده شود.

اگر قرار است بخشی تست زده شود، آزمون گرفته شود و یا تکلیفی را انجام دهید، باید در یک زمان مشخص شروع و به اتمام برسد. اگر مدیریت دوم را همچون مدیریت اول به درستی انجام دهید می توانید گام به گام ، به نحوه خوب مدیریت کردن تست زدن در کنکور نزدیک شوید.

چرا مدیریت زمان برای دانش آموزان مهم است؟

مهارت های خوب مدیریت زمان، به دانش آموزان کمک می کند تا وظایف خود را در اولویت بندی قرار دهند تا بتوانند کارها و مطالعه خود را به موقع انجام دهند. دانش آموزان می توانند با کمک مشاوره و برنامه ریزی دکتر رضایی، زمان مورد نیاز برای پروژه ها و تکالیف را کنار بگذارند و از آن زمان بهتر استفاده کنند.

پیشرفت در مدیریت زمان به دانش آموزان اجازه می دهد تا سازماندهی و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنند و به طور موثرتری یاد بگیرد. همچنین می تواند به دانش آموزان در جلوگیری از مشکل به تعویق انداختن، که می تواند شیب لغزنده ای برای استرس، ناامیدی و نمرات ضعیف باشد، کمک کند.

چند نکته!

اگر احساس می کنید بی انگیزه هستید، یک تایمر را به مدت دو دقیقه تنظیم کنید، این احتمال وجود دارد که پس از شروع کار، بعد از اتمام دو دقیقه به کار خود ادامه دهید.

برای چند روز یک گزارش زمانی داشته باشید، از مشاور خود بخواهید زمانی را که برای هر فعالیت صرف می کند، پیگیری کند. از همه کارهایی که باید انجام دهید، چک لیست تهیه کنید. نوشتن موارد به شما کمک می کند تا وظایف را به خاطر بسپارید و اولویت بندی کنید.